Read this article in English

Colaborarea dintre Bucharest Bachelors și Moxy Bucharest Old Town se transformă într-un parteneriat pe termen lung, care are ca scop oferirea de servicii exclusiviste. De acum înainte, clienții hotelului vor beneficia de servicii de concierge furnizate de Bucharest Bachelors. Lista serviciilor include bar crawl, rezervări la cele mai bune cluburi și restaurante din București, tururi ghidate și activități distractive.

Parteneriatul se bazează pe valori comune și este susțitut de mult entuziasm. Atât Moxy Bucharest Old Town cât și Bucharest Bachelors sunt hotărâți să-și ajute clienții să descopere orașul și să încerce cele mai interesante activități. Scopul lor este să ofere turiștilor servicii hoteliere excelente, un sejur distractiv și experiențe bucureștene pe care să și le amintească cu plăcere. Fie că veniți la București cu afaceri, căutând o locație pentru o petrecere a burlacilor sau burlăcițelor de neuitat sau în vacanță cu prietenii, calitatea serviciilor oferite de Moxy Bucharest Old Town va fi greu de depășit.

Povestea hotelului Moxy Bucharest Old Town

Moxy Bucharest Old Town este un hotel situat în centrul orașului, aproape de toate obiectivele turistice importante. Hotelul are 3 stele și este construit în stil contemporan, perfect integrat în peisajul bucureștean. De altfel, Bucureștiul este renumit pentru stilul său eclectic care îmbină arhitectura veche cu cea modernă, tehnologia cu confortul, distracția cu eficiența. Moxy Bucharest Old Town este cu siguranță binevenit pe piața hotelieră românească.

Principalele atracții ale hotelului sunt locația excelentă în Centrul Vechi, interioarele moderne mobilate elegant, zonele de socializare “plug and meet” și barul deschis non-stop. Moxy Bucharest Old Town este pregătit pentru generația Instagram și vă asigură că va arăta bine în orice poză. Deși se concentrează pe activități de socializare și interacțiune, hotelul oferă intimitate și activități de tip self-service pentru a oferi clienților săi toată libertatea pe care și-o doresc. Imaginează-ți o petrecere de burlăcițe stilată în acest hotel modern și prietenos, sau meciurile UEFA Euro 2020 urmărite din fotolii ergonomice pe televizoane uriașe sau pereți video.

Concept

București nu mai este o destinație doar pentru oameni de afaceri. A devenit o capitală europeană modernă și Moxy Bucharest Old Town apreciază acest lucru. Hotelul este destinat călătorului cu suflet tânăr, care este independent și curios. Nu veți găsi aici serviciile de cazare obișnuite, ci o experiență completă în care frumusețea locului, tehnologia și distracția se amestecă. Moxy Bucharest Old Town îmbină eficiența personalului cu activitățile de tip self-service, iar rezultatul este un concept unic care se potrivește perfect orașului.

“Moxy este pentru cei cu mintea deschisă care adoră să se joace și să se distreze. Oaspeții noștri sunt vânători de bună dispoziție și vor să experimenteze când călătoresc. Fie că fac parte din generația milenarilor, generația Z sau, pur și simplu, au sufletul tânăr, ei apreciază valorile hotelului: bună dispoziție, spirit și grijă. Oaspeții vor să aibă o experiență unică iar Moxy oferă exact așa ceva. Oferim sufletul unui hotel dichisit și prețuri bune, fără a face rabat la calitate sau confort” - Moxy Bucharest Old Town.

Valori și cultură

Hotelul a construit un mediu prielnic bunei dispoziții și a contactelor sociale chiar în mijlocul orașului. Bucureștiul oferă o mulțime de activități iar hotelul își îndeamnă oaspeții să se bucure ele. Este ca și cum ai fi în familie, dar cu un barman permanent în preajmă. Tehnologia oferă metode rapide de conectare, spațiile de socializare sunt pline de oameni și idei, iar camera de hotel este perfectă pentru relaxare după o zi agitată.

Dar serviciile hotelului nu se opresc doar la bună dispoziție și distracție. Moxy Bucharest Old Town este menit să creeze inspirație și interacțiune. Este un loc cu energie pozitivă și grijă față de clienți. Toată lumea este binevenită aici, fie că vizitează Bucureștiul cu afaceri, pentru relaxare, pentru o petrecere de burlaci sau pentru a descoperi următoarea aventură. Cazarea pentru o petrecere de burlaci sau burlăcițe la București trebuie să fie amuzantă, dar în același timp confortabilă, ca să te simți răsfățat și în siguranță.

“Propunem o abordare diferită și oferim oaspeților noștri nu doar cazare, ci și o experiență, spărgând astfel granițele ospitalității tradiționale. Atmosfera vibrantă și jucăușă de la Moxy, probabil cel mai îndrăzneț brand Marriott, este completată de servicii mobile inovative ca folosirea unei chei digitale dintr-o aplicație pentru mobil și discuții on-line, în timp real, cu angajații hotelului pentru orice întrebare sau cerință. Moxy vă ajută să călătoriți cu stil, să vă distrați și să trăiți experiențe noi” - Moxy by Marriott Bucharest Old Town.

Serviciul de concierge Bucharest Bachelors

Să oferi o experiență bună în interiorul hotelului nu este suficient. Turiștii vor să ia și pulsul orașului, să descopere viața culturală a unei capitale europene și să exploreze chiar dincolo de granițele orașului. Moxy by Marriott dorește să îmbogățească experiența bucureșteană a clienților săi și să le recomande cele mai bune locuri și activități din oraș. Aici intră în scenă parteneriatul cu Bucharest Bachelors.

Serviciile de concierge oferite de Bucharest Bachelors includ tot ce și-ar putea dori oaspeții hotelului. Expertiza lor acoperă tot, de la cele mai bune restaurante specializate în bucătărie tradițională românească până la activități pline de adrenalină. Parteneriatul are la bază valori comune și este menit să dovedească grija celor implicați față de oaspeții hotelului.

“Ne alegem partenerii cu grijă, iar Bucharest Bachelors are aceleași principii ca Moxy. Împreună putem oferi oaspeților noștri serviciile pe care le-am promis” - Moxy by Marriott Bucharest Old Town.

Activități

Descoperă Bucureștiul și împrejurimile cu ajutorul celor mai bune servicii de concierge din oraș. Bucharest Bachelors știe locurile unde poți avea o experiență culinară perfectă sau unde poți să-ți crești nivelul de adrenalină. Printre cele mai bune activități promovate de serviciul de concierge de la Moxy by Marriott Bucharest Old Town se numără bar crawl pe Lipscani, rezervări pentru mese VIP la cele mai faine localuri din București, tururi ghidate și excursii către cele mai populare destinații turistice din România. Poți descoperi Castelul Peleș, fosta reședință a familiei regale din România, sau Castelul Bran, o fortăreață medievală care a inspirat povestea lui Dracula. Bucură-te de priveliștea Munților Carpați și de natura încă sălbatică din acest colț al Europei!

Dacă plănuiești o excursie pentru burlaci sau burlăcițe la București, vei fi tentat să vezi obiectivele turistice dintr-o mașinuță Hot Rod. Dacă vii în vacanță, vei fi tentat de o zi de relaxare la Therme București, unul dintre cele mai stilate SPA-uri din Europa de Est. Chiar și călătorul care vine pentru afaceri poate găsi o mulțime de activități potrivite cu programul lui, ca, de exemplu, o cină elegantă cu mâncare tradițională, o experiență VIP sau rezervări la un club.

București este un oraș surprinzător. Serviciul de concierge îți poate facilita accesul la karting, paintball sau tir. De asemenea, îți poate recomanda cele mai plăcute locuri pentru o plimbare mai lungă. Se pot aranja petreceri de vară pe malul Lacului Herăstrău și experiențe unice la bubble football. Tururile ghidate sunt recomandate și interesante dacă vrei să descoperi istoria orașului. De fapt, nu ai nevoie să cumperi un ghid al orașului. Tot ce trebuie să faci este să folosești serviciul de concierge de la Moxy by Marriott Bucharest Old Town.

Concluzii

Parteneriatul acesta creează un concept unic care combină activități de tip self-service pentru oameni independenți cu ultimele inovații tehnologice, confort contemporan și pasiune pentru explorare și descoperire. Călătorii moderni vor să exploreze, să cunoască locurile pe care le vizitează. Chiar și cei care vin pentru o petrecere de burlaci sau burlăcițe vor mai mult decât tricouri asortate. Ei vor servicii personalizate, tehnologie și libertatea de a-și satisface curiozitatea.

La Moxy Bucharest Old Town fiecare oaspete este unic și merită cele mai bune servicii. Prin parteneriatul cu Bucharest Bachelors și oferirea serviciilor de concierge, hotelul se asigură că oaspeții săi vor continua să revină la București. Descoperă una dintre cele mai bune locații pentru petreceri de burlaci și burlăcițe și începe-ți noua viață cu o experiență plină de viață la București.